Info

Kuka olen?

Olen 80-luvun loppupuolella syntynyt, ruuhkavuosien pyörityksessä poukkoileva kahden lapsen äiti. Koirat ovat kuuluneet elämääni aina ja niistä aikoinaan on myös valokuvausinnostukseni saanut ensipotkaisunsa. Pikkuhiljaa koirien kuvauksen lisäksi linssin taa ilmestyi lapsia. Ensin omia, sitten muidenkin. Lasten kuvaaminen on edelleenkin aivan mahtava kokemus, kun saa heittäytä heidän maailmaansa ja ihmetellä asioita heidän tasoltaan. Varsinkin kun omat lapset alkavat olemaan jo sen verran isompia että maasta löytynyt käpy ei olekaan enää se maailman suurin aarre.

Lasten lisäksi linssin taa pyysivät myös hääparit. Ensimäiset häät olivat varsin pelottava kokemus, mutta onneksi parit luottivat kykyihini joten niin aloin itsekin. Olen aina ollut varma tekninen suorittaja, mutta luovuuden tuska on tullut tutuksi. Häät ovatkin ihana kohde valokuvata, välillä luovuutensa kanssa epäiröivälle valokuvaajalle. Häät ovat aina juuri juhlaparin ja vieraidensa näköiset, ihanat juuri sellaisenaan. Ne ruokkivat luovuutta ja on ihanaa löytää jokaisesta juhlapäivästä ne pienet hetket jotka tekevät jokaisesta juhlasta omanlaisensa!

Kunka paljon hääkuvaus kustantaa?

Kaikki hääkuvaukset sisältävät suunnittelupalaverin sekä kirjallisen sopimuksen.

Potretit miljöössä alk. 520€

Potretit + vihkitilaisuus alk. 650€

Dokumentaariset kuvaukset alk.
6h / 1020€
8h / 1180€
12h / 1670€

Jokainen hääpäivä on uniikki, joten jos yllä olevista vaihtoehdoista ei löydy sitä juuri Teidän päiväänne sopivaa pakettia niin räätälöidään sellainen! Dokumentaarisessa kuvauksessa taltioin päivästänne tarinaa juuri sellaisenaan kuin se on. Aamun valmistelut, potretit, vihkiminen, juhla ja ryhmäkuvat kuuluvat kaikki pakettiin.

Hinnat sisältävät alv. 24%
Salon ulkopuolisiin kuvauksiin, hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut 0,45€/km.

Kuinka paljon kuvia ja miten kuvat toimitetaan?

Toimitan valokuvat internetgallerian kautta digitaalisina täysresoluutioisina tiedostoina ilman vesileimaa sekä nettikokoon optimoituna. Hääkuvauksissa salasanasuojattu galleria on teidän, sekä vieraidenne käytettävissä 6kk ajan.

Kuvamäärä riippuu tietysti hieman kuvausajasta, mutta esim. 8h. dokumentaarisesta kuvauksesta tulee n. 200-400 kuvaa. Toimitan kaikki teknisesti ja sisällöllisesti onnistuneet kuvat peruskäsiteltyinä oman tyylini mukaisesti.

Te saatte täydet ei-kaupalliset oikeudet valokuviin.

Entäs perhe- tai potrettikuvasten hinta?

1/2 h potretti- tai perhekuvaus miljöössä 150€
3 viimeisteltyä kuvaa

1h potretti- tai perhekuvaus miljöössä 189€
5 viimeisteltyä kuvaa

1 1/2h potretti- tai perhekuvaus miljöössä 230€
8 viimeisteltyä kuvaa

Lisäkuvat 10€/kpl

Hinnat sisältävät alv. 24%
Salon ulkopuolisiin kuvauksiin, hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut 0,45€/km.
Te saatte täydet ei-kaupalliset oikeudet valokuviin.